Rasta flodhästen

Seg början på dagen idag med tid framför datorn och OS.

På eftermiddagen tog min älskling ut flodhästen på rastning, en lång promenix in till stan och tillbaka med mellanlandning i lite olika barn/babyaffärer som Storken m.fl.

Vi får ärva en barnvagn men tittade på utbudet som finns. Vi föll båda för en Trille Viper 4s som även vunnit Råd & Röns barnvagnstest nu i maj. Vi får väl se om vi tar och köper en ny eller hur det blir. Det är ju så mkt annat som ska inhandlas med så pengarna kan vi alltid lägga någon annanstans.

Jag blir riktigt trött av att gå länge och känner då av höfter och ryggslut så sista biten hem tog vi bussen. Jag blir även väldigt stel i de områderna när jag sitter ner länge. Graviditeten börjar kännas av rejält nu och det blir väl inte minde av det. Bebisen skuffar och börjar trycka mer och mer på organ och då gör det riktigt ont. Men det är fortfarande härligt att känna av den lille/lille! Vår älskling!!

Ps. Innan vi gick hemifrån hoppade vår lille kisse in i garderoben och la sig på ett täcke. Där låg han kvar när vi kom hem och har inte rört sig därifrån ännu.... Han kan konsten att mysa!!

Kommentera inlägget här :